Hans Elving Svenssons Stålrörsmöbler Handelsbolag

Skåne län

Information

Hans Elving Svenssons Stålrörsmöbler Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som Hans Elving Svenssons Stålrörsmöbler Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hans Elving Svenssons Stålrörsmöbler Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1976-12-01. Men sedan 1977-01-01 så har Hans Elving Svenssons Stålrörsmöbler Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vinterv. 2, 283 44, Osby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hans Elving Svenssons Stålrörsmöbler Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0479-10379.

Osby arbetar för att bolag som Hans Elving Svenssons Stålrörsmöbler Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hans Elving Svenssons Stålrörsmöbler Handelsbolag. Det finns flera bolag i Skåne län.

Tillverkning av och handel med trädgårdsmöbler samt stålrörs- konstruktioner.

Firmatecknare för Hans Elving Svenssons Stålrörsmöbler Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Svensson, Hans Elving.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hans Elving Svenssons Stålrörsmöbler Handelsbolag och det är följande personer, Svensson, Hans Elving som är född 1934 och har titeln Bolagsman, Svensson, Hans Jörgen som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Svensson, Lilli Annette som är född 1966 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Hans Elving Svenssons Stålrörsmöbler Handelsbolag är 916430-6079.