Jonas Isberg IT Consulting

Skåne län

Information

770718-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Jonas Isberg IT Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonas Isberg IT Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Osby som är den kommunen som Jonas Isberg IT Consulting finns i.

Jonas Isberg IT Consulting har varit registrerat sedan 2003-09-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonas Isberg IT Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-02.

Jonas Isberg IT Consulting är och det finns flera verksamheter i Osby som också är .

Firmatecknare för Jonas Isberg IT Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jonas Isberg IT Consulting så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Systemering, programmering och utbildning inom databranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonas Isberg IT Consulting och det är Isberg, Jonas Daniel som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,