A. Greens redovisningsbyrå

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Osby och A. Greens redovisningsbyrå är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och A. Greens redovisningsbyrå är ett av dem. Statusen för A. Greens redovisningsbyrå är att Bolaget är aktivt.

A. Greens redovisningsbyrå är ett Enskild firma och skapades 2004-10-11. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Osby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som A. Greens redovisningsbyrå ska trivas.

A. Greens redovisningsbyrå är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30. I Osby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Redovisningsbyrå med inriktning på mindre företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A. Greens redovisningsbyrå är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30.

Idag är A. Greens redovisningsbyrå och det finns flera verksamheter som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med A. Greens redovisningsbyrå så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-30652.

.

De som är på något sätt har med A. Greens redovisningsbyrå är Gren, Anneli som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

A. Greens redovisningsbyrå har 750616-XXXX som sitt organisationsnummer.