Lönsboda Folkets Hus- och Parkförening u p a

Skåne län

Information

Lönsboda Folkets Hus- och Parkförening u p a är ett av många företag som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som Lönsboda Folkets Hus- och Parkförening u p a finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lönsboda Folkets Hus- och Parkförening u p a är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Lönsboda Folkets Hus- och Parkförening u p a som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1933-12-22. Men sedan 2000-07-19 så har Lönsboda Folkets Hus- och Parkförening u p a varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tranebodav. 31, 280 70, Lönsboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lönsboda Folkets Hus- och Parkförening u p a så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0479-20113.

Osby arbetar för att företag som Lönsboda Folkets Hus- och Parkförening u p a ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lönsboda Folkets Hus- och Parkförening u p a. Det finns flera företag i Skåne län.

Föreningen har till ändamål att genom inköp, eller byggande av hus och anskaffande av Folkets park, tillhandahålla Örkeneds arbetare och dem närstående organisationer erforderliga samlingslokaler och festplatser samt beredande av bostäder för uthyrning till medlemmarna i föreningen.

Firmatecknare för Lönsboda Folkets Hus- och Parkförening u p a är följande:
Firman tecknas förutom av styrlsen, av Johansson Göte Willy, Bengtsson Jarl-Åke Börje och Olofsson Per-Olof Erling, var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lönsboda Folkets Hus- och Parkförening u p a och det är följande personer, Bengtsson, Jarl Åke Börje som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Göte Willy som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Inger Ann-Marie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronqvist, Sten Åke som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Sten Börje som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Per-Olof Erling som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot.Roslund, Per Philip Andrée som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarlsdotter, Jennie Martina Cecilia som är född 1979 och har titeln Suppleant, Riling, Nils Göte Gunnar som är född 1931 och har titeln Suppleant.Stigsson, Nils Steve Eskil som är född 1955 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för Lönsboda Folkets Hus- och Parkförening u p a är 737000-2300.