Osby Näringsliv ekonomisk förening

Skåne län

Information

I Osby finns det ett Ekonomisk förening som heter Osby Näringsliv ekonomisk förening. Det finns flera bolag som liknar Osby Näringsliv ekonomisk förening i Skåne län. Osby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Osby Näringsliv ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1982-04-06 så har Osby Näringsliv ekonomisk förening varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Osby Näringsliv ekonomisk förening och det finns fler bolag som är det i Osby.

Vill man komma i kontakt med Osby Näringsliv ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Osby Näringsliv ekonomisk förening så kan ni göra det på 0479-16110.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att verka för * positiv utveckling av näringslivet i Osby kommun * etablerande av utbyte av information, erfarenheter och kunnande, * drivande av servicetjänster samt tecknande av inköpsavtal att utnyttjas av medlemmarna, * i frågor av allmän gemensam natur vara kontaktorgan med kommun och andra organisationer.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Nils Ulf Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Stig Henry som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Claes Johan Peter som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Jörgen Ragnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Plantman, Karl Pontus som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Anne Ingela Maria som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Mats Börje Niklas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Jan Åke Lennarth som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Kjell Inge Kennert som är född 1947 och har titeln SuppleantBengtsson, Gunilla Kristina som är född 1966 och har titeln SuppleantKullberg, Nils Göran Teodor som är född 1958 och har titeln SuppleantÅberg, Jenni Kristina som är född 1976 och har titeln SuppleantNilsson, Britt Karin Marianne som är född 1953 och har titeln RevisorREFA Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Gustavsson, Stig Henry -Åström, Jan Åke Lennarth .

Osby Näringsliv ekonomisk förening har 716406-1793 som sitt organisationsnummer.