Dockteaterverkstan, Ekonomisk förening

Skåne län

Information

Dockteaterverkstan, Ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som Dockteaterverkstan, Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Dockteaterverkstan, Ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Dockteaterverkstan, Ekonomisk förening som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1981-05-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Prästav. 7, 283 42, Osby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dockteaterverkstan, Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0479-13839.

Osby arbetar för att verksamheter som Dockteaterverkstan, Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Dockteaterverkstan, Ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen på det sätt att medlemmarna genom att som sin huvudsakliga förvärvsverksamhet och genom eget arbete driver musik- och teaterverksamhet och med musik och dramatik skapar en teater, byggd på gruppteaterns arbetsmetoder med genomförd teaterdemokrati.

Firmatecknare för Dockteaterverkstan, Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Billing, Ebba Maria Cecilia -Lindholm, Bengt Anders.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dockteaterverkstan, Ekonomisk förening och det är följande personer, Ankersen, Susanne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Billing, Ebba Maria Cecilia som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Bengt Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Dockteaterverkstan, Ekonomisk förening är 716406-1660.