Hästveda Specialsnickeri i Osby

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Osby och Hästveda Specialsnickeri i Osby är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hästveda Specialsnickeri i Osby är ett av dem. Statusen för Hästveda Specialsnickeri i Osby är att Bolaget är aktivt.

Hästveda Specialsnickeri i Osby är ett Enskild firma och skapades 2004-01-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Osby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hästveda Specialsnickeri i Osby ska trivas.

Hästveda Specialsnickeri i Osby är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-09. I Osby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Specialsnickerier.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hästveda Specialsnickeri i Osby är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-09.

Idag är Hästveda Specialsnickeri i Osby och det finns flera verksamheter som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Hästveda Specialsnickeri i Osby så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-17891.

.

De som är på något sätt har med Hästveda Specialsnickeri i Osby är Ekman, Bo Göran som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hästveda Specialsnickeri i Osby har 700212-XXXX som sitt organisationsnummer.