OLLIS CYKEL & MOTOR

Skåne län

Information

671103-XXXX är organisationsnummer för verksamheten OLLIS CYKEL & MOTOR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OLLIS CYKEL & MOTOR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Osby som är den kommunen som OLLIS CYKEL & MOTOR finns i.

OLLIS CYKEL & MOTOR har varit registrerat sedan 1994-03-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för OLLIS CYKEL & MOTOR så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

OLLIS CYKEL & MOTOR är och det finns flera verksamheter i Osby som också är .

Firmatecknare för OLLIS CYKEL & MOTOR är följande:

Vill ni komma i kontakt med OLLIS CYKEL & MOTOR så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning och reparation av cyklar, mopeder och motorgräs- klippare

Det finns olika personer som har en koppling med OLLIS CYKEL & MOTOR och det är Olli, Jan Christer som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,