JPM trä o Plast

Skåne län

Information

670701-XXXX är organisationsnummer för företaget JPM trä o Plast. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JPM trä o Plast är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Osby som är den kommunen som JPM trä o Plast finns i.

JPM trä o Plast har varit registrerat sedan 1998-06-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JPM trä o Plast så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

JPM trä o Plast är och det finns flera bolag i Osby som också är .

Firmatecknare för JPM trä o Plast är följande:

Vill ni komma i kontakt med JPM trä o Plast så kan ni göra det på telefon genom 0479-21440 eller genom brev på följande adress:

Verksamhetens inriktning kommer att vara formsprutning av plastdetaljer till verkstadindustrin. Diverse skogstjänser av behandling av plantering av barr och löv- plantor och röjningsarbete och körningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med JPM trä o Plast och det är Rosén, Jens Peter Magnus som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,