Eva Nilsson Massage

Skåne län

Information

640131-XXXX är organisationsnummer för bolaget Eva Nilsson Massage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eva Nilsson Massage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Osby som är den kommunen som Eva Nilsson Massage finns i.

Eva Nilsson Massage har varit registrerat sedan 2002-11-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eva Nilsson Massage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-01.

Eva Nilsson Massage är och det finns flera bolag i Osby som också är .

Firmatecknare för Eva Nilsson Massage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eva Nilsson Massage så kan ni göra det på telefon genom 0479-14334 eller genom brev på följande adress:

Massage.

Det finns olika personer som har en koppling med Eva Nilsson Massage och det är Nilsson, Eva Margareta Susanne som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,