Nordqvist Byggservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Osby och Nordqvist Byggservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nordqvist Byggservice är ett av dem. Statusen för Nordqvist Byggservice är att Bolaget är aktivt.

Nordqvist Byggservice är ett Enskild firma och skapades 2002-04-29. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Osby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nordqvist Byggservice ska trivas.

Nordqvist Byggservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-26. I Osby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggande, service och reparationer av hus.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nordqvist Byggservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-26.

Idag är Nordqvist Byggservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Nordqvist Byggservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-16410.

.

De som är på något sätt har med Nordqvist Byggservice är Nordqvist, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nordqvist Byggservice har 630506-XXXX som sitt organisationsnummer.