MST Bokföringstjänst

Skåne län

Information

620422-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MST Bokföringstjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MST Bokföringstjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Osby som är den kommunen som MST Bokföringstjänst finns i.

MST Bokföringstjänst har varit registrerat sedan 2002-05-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för MST Bokföringstjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-06.

MST Bokföringstjänst är och det finns flera verksamheter i Osby som också är .

Firmatecknare för MST Bokföringstjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med MST Bokföringstjänst så kan ni göra det på telefon genom 0479-30414 eller genom brev på följande adress:

Redovisningstjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med MST Bokföringstjänst och det är Stålros, Brita Maria Kristina som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,