MS Naturfakta

Skåne län

Information

620316-XXXX är organisationsnummer för företaget MS Naturfakta. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MS Naturfakta är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Osby som är den kommunen som MS Naturfakta finns i.

MS Naturfakta har varit registrerat sedan 1998-08-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MS Naturfakta så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

MS Naturfakta är och det finns flera bolag i Osby som också är .

Firmatecknare för MS Naturfakta är följande:

Vill ni komma i kontakt med MS Naturfakta så kan ni göra det på telefon genom 0479-10536 eller genom brev på följande adress:

Biologisk konsultverksmahet såsom inventeringar, utredningar och planer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MS Naturfakta och det är Svensson, Bengt Mikael Teodor som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,