N. Marklunda Spån & Sped , Såg o hyvleri Osby

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Osby och N. Marklunda Spån & Sped , Såg o hyvleri Osby är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och N. Marklunda Spån & Sped , Såg o hyvleri Osby är ett av dem. Statusen för N. Marklunda Spån & Sped , Såg o hyvleri Osby är att Bolaget är aktivt.

N. Marklunda Spån & Sped , Såg o hyvleri Osby är ett Enskild firma och skapades 2002-07-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Osby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som N. Marklunda Spån & Sped , Såg o hyvleri Osby ska trivas.

N. Marklunda Spån & Sped , Såg o hyvleri Osby är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Osby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljnign av sågade och hyvlade trävaror samt legosågning och legohyvling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att N. Marklunda Spån & Sped , Såg o hyvleri Osby är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är N. Marklunda Spån & Sped , Såg o hyvleri Osby och det finns flera verksamheter som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med N. Marklunda Spån & Sped , Såg o hyvleri Osby så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-14941.

.

De som är på något sätt har med N. Marklunda Spån & Sped , Såg o hyvleri Osby är Bramwehl, Tord Ingemar Torsten som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

N. Marklunda Spån & Sped , Såg o hyvleri Osby har 600602-XXXX som sitt organisationsnummer.